Esittely

Olen Marjukka Toivola ja olen toiminut kosmetologina jo yli 35 vuoden ajan. Olen pitkän työurani aikana saanut kokemusta eri kauneushoitoloista ympäri Suomen aina Helsingistä Sodankylään asti.

Valmistuin SKY-kosmetologiksi (Suomen kosmetologien yhdistys) Jyväskylän ammattiopistosta vuonna 1985. Valmistumisen jälkeen työskentelin Helsingissä eri kauneushoitoloissa ja kemikalioissa, joissa sain kauneudenhoidon lisäksi laaja-alaista kokemusta kosmetiikkatuotteista.

Helsingin jälkeen elämä vei minut Naantaliin ja työskentelin Naantalin kylpylässä kosmetologina ja kylpylähoitajana siihen asti, kunnes muutin perheeni kanssa Sodankylään. Työskentelin Sodankylässä paikallisessa kauneushoitolassa, jonka yhteydessä toimi pitkät perinteet omaava kemikaalikauppa, jossa asiakkaita kävi aina Suomen pohjoisimmasta osasta asti.

Vuonna 1998 edessä oli jälleen uusi muutto. Muutimme perheeni kanssa Sodankylästä Valkealaan ja tällä tiellä ollaan edelleen. Ennen oman yritykseni avaamista ehdin työskennellä Kouvolassa kauneushoitolassa, mutta haave omasta yrityksestä oli kytenyt mielessä jo pitkään.

Keväällä 2001 avasin oman kauneushoitolan Korialle, missä hoitola ehti toimia lähes 20 vuotta ennen muuttoa Valkealan Kirkonkylälle. Olen kiitollinen, että viimeisen 20 vuoden aikana olen saanut laajan asiakaskunnan ympäri Kymenlaaksoa ja ehtinyt tarjoamaan kauneudenhoitoa ja hyvinvointia upeille asiakkaille.

Ryhdyin kosmetologiksi aikanaan sen takia, että olin kiinnostunut hyvinvoinnin ja terveyden edistämisestä. Työssäni parasta on, kun saan tarjota asiakkaille hemmottelua ja rentoutumista sekä nähdä käsieni työn jäljen. 

Kokemusta ja työvuosia on kertynyt jo 35 vuotta, mutta siitä huolimatta haluan jatkuvasti oppia uutta käymällä koulutuksissa Suomessa ja ulkomailla. 

Toivotan sinut tervetulleeksi kauneushoitolaani!

Marjukka Toivola